Nieuws

 

Algemene informatie 

Tekening Sibylle's vaderDe Driekoningencursus wordt sinds 2006 door Sibylle georganiseerd. Eerst heette het nog de kerstcursus en was een vervolg op de kerstcursus die jarenlang door het LCA werd georganiseerd en daarna door Guus van Kan en Marlies Juffermans.

Sinds 2007 is het de Driekoningencursus geworden omdat het altijd rond Driekoningen (6 januari) zal vallen. Het logo van de 3 “koninklijke” muzikanten is een tekening van de vader van Sibylle, die hij ruim 30 jaar geleden maakte voor een nieuwjaarskaart.

Driekoningencursus 2020

Dit jaar de 13e Driekoningencursus: van vrijdagochtend 3 januari t/m zondagmiddag 5 januari 2020. Om het nieuwe jaar dansend en feestend in te luiden.

De volgende docenten zullen lesgeven:

  • Esther Willems, Bulgaars met muzikale begeleiding van Kathy van Prooijen en Radboud Koop
  • Peter Vree, Pools
  • Dominike Karantzounis, Roemeens

Alle 3 zullen zij zorgen voor gezellige lessen met een stijlvol en afwisselend programma.

Voor meer info over deze docenten: ga naar.

Programma

Het weekend begint op vrijdagochtend rond 10u en zal zondagmiddag na de lunch om 15u afgelopen zijn.

Er wordt in 3 groepen gedanst, iedere groep krijgt dezelfde dansen aangeleerd. De groepen zullen van te voren ingedeeld worden.

Vrijdagavond is er bal met live muziek van Turquisi. De workshops Bulgaars zijn  met live begeleiding.

De borrel van zaterdag heeft als thema "Regenboog, alle kleuren vand e regenboog, 'Somewhere over the rainbow', pot met goud, eenhoorns, LGBTQ+-symbool". Inspiratie genoeg om verkleed te verschijnen.

Locatie

Gastheer Marnix en gastvrouw Renate van de Duiventil in Nunspeet zullen hun volledige medewerking verlenen om er zoals alle jaren weer een fijn weekend van te maken.

Kosten

Kosten: € 299
Dit is all-in: 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner, koffie en thee, alle workshops en bals, live muziek, en de CD met de muziek van alle dansen.

Richard van de Kooij zal een dvd maken van de aangeleerde dansen. Tijdens het weekend kan je deze dvd bestellen voor €30. De digitale versie kost €25.

Inschrijven

Vanaf nu kan je je inschrijven op: inschrijven.


Sibylle
e-mail: sibylle@dansevent.nl
tel: 030 261 6312


Last modified: 18/09/2019 11:49:48 UTC