Menu Zomerfestival 2017
Donderdag - Marokko
- Pittige wortelpuree
- Doperwtenpuree met munt
- Brood
- Olijven
- Olijfolie
- Dukkah
- Groentestoofpot met kikkererwten
- Couscous
- Fruit
Vrijdag - Balkan
- Spinaziesoep met munt (Albanië)
- Brood
- Olijven
- Olijfolie
- Sarena sol
- Moussaka (Joegoslavië)
- Balkansalade
- Taart van pompoen en walnoten
(Bosnië-Herzegovina)
Zaterdag - Spanje
- Tapas schotel:
- Olijven
- Tortilla
Aïoli met broodstokjes
Gezouten amandelen
Gebakken knofkookchampignons
Chorizo - Tartita de paella de verduras (Paellataartje
met groenten)
Ensalade verde picante (Pikante groene salade)
Papas arrugadas met mojo verde en mojo
picón. (Kleine aardappeltjes met twee soorten dipsaus) - Keuze vlees: Pollo en salsa de azafrán y
almendras (Kip in saffraan-amandelsaus) - Trio van sinaasappel:
Halve sinaasappel met ijs
Bizcochos borracos (beschonken biscuit)
Fruitglaasje met sinaasappel, meloen en druiven
Download hier de menukaart
Last modified: 23/05/2017 16:59:17 UTC